Christoff vraagt vriend live op tv ten huwelijk

christoff ( 42 ) heeft zijn natuurlijk getal jaar adolescent pal ritchie zaterdagavond ten huwelijk gevraagd. Dat deed de zanger live op de duitse tv onder het schalgerbooom-festival. De bruiloftplannen mogen worden gesmeed, want het opbrengst was een duidelijke ‘ja’. ‘toen ik je voor de eerste keer gezien heb, wist ik onmiddellijk dat jij de ware voor mij bent. Vandaag kijken miljoenen mensen over de hele aardkorst en ik wilde je gewend zeggen en autoriseren, en aan allen autoriseren zien, hoe graag ik je zie’, begon christoff het huwelijksaanzoek in de westfalenhalle in dortmund. De belg trad er op met zijn populaire menigte klubbb 3. ‘vandaar eventueel de belangrijkste smeekbede uit heel mijn leven. ’ daarop ging de zanger door een knie en vroegtijdig zijn pal ten huwelijk. Ritchie hoefde niet lang na te denken over zijn opbrengst : ‘ja’, hoorden alle aanwezigen de emotionele jongeman reageren. Smoorverliefdchristoff en ritchie zijn een klein jaar samen. De zanger leerde hem ken op de werkvloer. Ritchie werkt als administratief boerenknecht in een grossierderij van kleding en schrijnen, dat in hetzelfde gebouw als christoffs management is gevestigd. De nederlandse zanger jan smit stond klaar om het huwelijksaanzoek te interpreteren voor alle aanwezigen. Een vertrouwelijk huwelijksaanzoek was het dus allerminst. Schlagerbooom wordt live uitgezonden door de duitse ard en is enorm populair. Vorig jaar keken ruim zes natuurlijk getal kijkers naar het muziekspektakel.

Zenne en Zoniën ontvangt winnaars Zomerzoektocht Linkebeek

op zondag 1 oktober blies zenne en zoniën opeenhoping in de moelie in linkebeek voor de bekroning van de laureaten van de jaarlijkse zomerzoektocht van de vereniging. Linkebeek is waar de mooiste van alle gemeenten die deel uitmaken van het werkingsgebied van de vereniging. Eindigend en groenkleurig landschap, talloze mooie huizen en villa’s, een beheerst dorp dat als geen ander zijn neerkomen heeft weet te conserveren in de schaduw van hoofdstad brussel. Voorzitter roger swalens en organisator van de zoektocht mieke van gerwen toonden zich dan ook blij met de belangstelling voor de zoektocht. Gemeenschapscentrum de moelie van vzw de rand was de ideale uitvalbasis en bijgevolg ook het aangewezen trefpunt voor de ‘prijsuitreiking’ van de zomerzoektocht. Linkebeek is de vijfde in de rij van dit jaarlijkse evenement dat kan schatten op een groeiende belangstelling. Voorheen kwam al sint-pieters-leeuw, sint-genesius-rode, drogenbos en halle aan de beurt. Volgend jaar is het de beurt aan ( groot- ) beersel. Dan zullen alle zes gemeenten van de landstreek tussen zenne en zoniën aan de beurt gekomen zijn en is onmiddellijk heel het werkingsgebied van de soos, dat overeenkomt met de voormalige randfederatie halle, aan bod gekomen zijn. De winnaars toonden zich verheugd met het onthaal dat ze kregen en de meesten, zo blijkt, zullen volgend jaar opnieuw van de partij zijn.

Dortmund houdt Bayern op afstand na vlotte zege tegen Stuttgart

axel witsel blijft met dortmund ook na acht speeldagen comfortabel aan de aanvoeren in de bundesliga. De borussen wonnen zaterdagnamiddag makkelijk met 0-4 bij hekkensluiter vfb stuttgart. Eerste achtervolger bayern pakte ondanks een rode toegangsbewijs van arjen robben de drie punten op visite bij wolfsburg ( 1-3 ). Vfb stuttgart – borussia dortmund was al na 25 minuten gespeeld. Toen stond er al 0-3 op het scorebord na doelpunten van jadon sancho, marco reus en paco alcacer. Vijf minuten voor tijd prikte maximilian philipp de 0-4 nog binnen. Bij dortmund stond axel witsel uiteraard opnieuw 90 minuten op het veld. De borussen rekenen nu 20 punten na acht speeldagen en verloren nog niet. Bayern wint voor het voorgerecht in vier matchen foto : epa-efe eerste achtervolger bayern münchen telt vier punten minder. De rekordmeister kon na een één op natuurlijk getal aanknopen met de zege. Al liep het zaterdagnamiddag niet van een leien dakje. Na 57 minuten leek er doch geen vuiltje aan de adem voor bayern. Dankzij twee goals van robert lewandowski stond bayern 0-2 voor op wolfsburg, maar dan liep arjen robben tegemoet zijn twee gele toegangsbewijs aan ( de eerste voor een schwalbe, de volgnummer voor een wangedrag ). Onmiddellijk daarna scoorde zijn landgenoot wout weghorst de aansluitingstreffer voor wolfsburg, maar james rodríguez maakte een kwartier voor het einde de race dood met de 1-3. Bekijk hier alle uitslagen en de stand.

Kunst onder de kerktoren

vorig weekeinde was het al ‘kunst’ wat de klok sloeg in herne. En dat mag je wel letterlijk nemen want met ‘kunst gedurende de kerktoren’ wist de vereniging ‘herne kunst’telt’ heel wat volk gedurende die toren te verzamelen. Kunstwandeling met deze kunstwandeling kon allen lust van het prachtige herne, de mooie locaties en overwegend de kunstenaars die het beste van zichzelf geven. Gedurende de compositie was er op 2 geplaatst drankgelegenheid voorspellen, met de beiden hernese streekbieren crystalstick en kartuis en natuurlijk het eigenste rabarberbier, gebrouwen voor het goede doel. Kunstenaars die deelnamen aan dit evenement paul beyl – jos bollen – veronik de bremaecker – annemarie decoster – marie josee delhoux – alain fastenaekels – monique geeroms – danny goessens – patrick jacquemijns – pascale lissens – carla luyckx – sigrid rawoe – hugo tanghe – joachim vanderroost – peter van de plas – stef van den bril – liliane van der elst – agnes van der goten – patrick van eesbeek – christiane van israel.

(778) 785-4738

opel moet universeel 73. 000 dieselauto’s terughalen om “ontoelaatbare manipulatiesoftware” te verwijderen. Dat heeft de duitse regulator kba ( kraftfahrt-bundesamt ) vrijdag gemeld. Door de software konden er bij het rijden te veel stikstofoxiden vrijkomen, klinkt het. De verplichte terugroepingsactie betreft de modellen insignia ( 2, 0 liter ), cascada ( 2, 0 liter ) en zafira ( 1, 6 en 2, 0 liter ) gebouwd tussen 2013 en 2016. In totaal gaat het om 96. 000 auto’s. Aldaar 23. 000 van de 32. 000 wagens die in europees land werden verkocht, al een vrijwillige softwareupdate kregen, moet opel nog 73. 000 auto’s terugroepen. Dat er een verplichte terugroeping ging komen bij opel was vroeger deze week al aangekondigd door het duitse bestuursregio van verkeer. Maandag was de politie op aantijging van fraude rond dieselemissies binnengevallen bij de sites van de autobouwer in rüsselsheim en kaiserslautern.

Ninoofsepoort: einde van de werken in zicht

de wegenwerken aan de ninoofsepoort varen ten einde en initiatief augustus lanceren beliris met de aanleg van een verrassend park, waardoor de buurt, waar nu een groot gebrek is aan groene ruimtes, 23. 718m² natuur rijker zal zijn. Nadat in schrikkelmaand 2018 al 20. 000 m² werd geopend voor het autoverkeer, gingen de werken overigens op de nietig ring tussen de ninoofsepoort en arts et métiers. De parkeergebouw nabij het van der puttenstadion, de fietspaden en de trottoirs zijn allen al heraangelegd. Op het ninoofseplein werd er in juli een bypass aangelegd dat het doorgaand autoverkeer scheidt van plaatselijk verkeer. Hierdoor zal het ninoofseplein gezelliger en aangenamer zijn voor de buurtbewoners. Eind augustus navolgen er nog twee nietig interventies op de nietig ring, die parallel zou word ge\xebxporteerd : de ene ter hoogte van de onze-lieve-vrouw-van vaakstraat en de andere aan de slachthuisstraat. In augustus lanceren ook de aanleg van een verrassend park op het oude industrieterrein naast de heyvaertwijk. De aanleg van dit nieuwe park kondigt ook het einde van de wegenwerken aan. Het park zal een kunstwerk van aflopende ringen zijn die een spel van terrassen beschaven, wat het spektakel van de omliggende straten zal dempen. Via de rand van deze terrassen zou lange zandplaten staan : de ideale plek om uit te rusten. Tezamen met het meubels in het park zal ook het stadmeubilair via de pas heringerichte wegen bijzetten worden. Het toekomstige park ligt tussen het kanaal en de nietig ring en vormt een nieuwe groene ruimte voor zowel stad brussel als de gemeentes molenbeek en anderlecht dat de levenskwaliteit van de buurt zal verbeteren.

Nederlandse cannabistelers gaan erg creatief te werk om hennepplantage te verbergen

een speciale eenheid van de rotterdamse politie heeft vorig jaar een bedrijfspand van zolder tot booggewelf doorzocht om een cannabisplantage te ontdekken. Na lang ontwaren moesten de agenten echter toegeven dat de kwekers erg inventief te werk dolen gegaan om de ingang te verbergen. Na het verschuiven van een closet wist het team parate eenheid echt onmiddellijk waar de lamp brandde. De rotterdamse politie kwam de kwekers op het spoor toen ze vorig jaar een bedrijfspand aan de sluisjesdijk controleerden waarvan de reken dolen glansloos, alvast het buitenshuis vroor dat het kraakte. Een eerste zoektocht leverde helemaal niks op, tot de agenten het closet optilden en ontdekten dat de porseleinen pot voorkomendheid deed als geheim luik. Een 28-jarige rotterdammer werd gearresteerd toen de agenten zagen dat de booggewelf volgestouwd was met hennepplanten.

Betogingen in Brussel : De Lijn kort buslijnen in

naar beweegreden van twee betogingen op dinsdag 27 maart, waaronder die van de taxisector, beperkt vervoersmaatschappij de lijn 30 buslijnen in brussel. Het halte brussel-noord zal van ’s ochtends pril tot 14u niet bediend worden. Zo mijden de bussen de kleine ring en de albert ii-laan, waar de hinder naar verwachting het grootst zal zijn. In de tijd kruien ze tot aan enkele belangrijke overstappunten in de buurt. Daar kunnen reizigers hun weg doorgaan met de metro of de trams van de mivb. Omdat de lijn in brussel dinsdag zware verkeershinder verwachten door twee betogingen, kort de vervoermaatschappij van ‘s ochtends tot 14u de reisweg van 30 buslijnen in. Het halte brussel-noord wordt al die tijd niet bediend. De bussen van de lijn krijgen vergankelijk een eindhalte aan belangrijke overstappunten elders in de stad. Aan die haltes kunnen reizigers hun weg doorgaan met de metro of de trams van de mivb. Aan enkele eind- of overstaphaltes kan dat ook met de trein. Weststationvoor reizigers uit de wending van ninove en dilbeek vindt de overstap tijd aan het weststation ( 126, 127, 128 ) of neger vijvers ( 129 ). Voor reizigers vanuit aalst, asse en liedekerke is dat simonis. Reizigers uit grimbergen, wemmel, meise, londerzeel en willebroek schreden over aan bockstael. De oprichten vanuit leuven, kortenberg en tervuren kruien tot op het daillyplein, overstappen kan ook op het meiserplein. Tot slot kruien de oprichten vanuit haacht, keerbergen en kampenhout uitzonderlijk tot aan het verboekhovenplein in schaarbeek. Sociale mediade beperkingen gaan ’s ochtends pril in, en blijven zeker van volume tot 14u. In coalitie met de politiezone brussel hoofdstad-elsene opvolgen de lijn de situatie op het terrein op de voet op. Voorlopig is het nog niet verhelderend of er pandbrieven zou zijn voor de bussen met bestemming brussel-zuid, anderlecht, delta en herrmann-debroux. De vervoermaatschappij raadt reizigers aan om haar socialemediakanalen goed op te volgen voor eventuele updates.

Ploegleider die zijn leven dankt aan Strava praat voor het eerst: “Het is één grote zwarte vlek”

ploegleider steven de jongh is twee dagen na zijn fietsongeval en bijhorende vermissing nog onder de indruk van de gebeurtenissen. ”ik ben vooral blij dat ik er nog ben, maar er zijn vele vragen waar ik nog mee zit”, laat hij vanuit spanje ken aan de nederlandse krant de telegraaf. Als hij er lichamelijk toe in staat was, had hij de nederlandse dokter paul jorna om de nek gevlogen toen die woensdagochtend bij hem via kwam. De dokter was afgelopen maandag één van de ‘redders’ van de jongh. “paul was in de buurt en reageerde heel snel op het twitterbericht en was daarom ook snel bij steven toen hij werd gevonden. We zijn hem zo dankbaar”, vertelt de jonghs’ vrouw renée meijer. “dat geldt ook voor robert gesink, frank lankman en jan verhagen, alle hulpdiensten en allen die mijn uitnodiging heeft verspreid over twitter. En natuurlijk strava ( gps-programma voor fietsers, red. ) waardoor we wisten waar steven zich ruwweg bevond. ”lees ook. Ploegleider trek-segafredo komt met de schrik vrij : geen legger, exclusief hersenschudding na mysterieuze valde jongh zelf kan zich niets meer herinneren van de vijf uur die hij in een via de kant van een spaanse weg heeft gelegen. “het enge is vooral dat ik urenlang ’out’ ben geweest en niks meer weet”, vertelt de ploegleider van trek-segafredo. “dat is met zoiets als ik heb meegemaakt vrij gebruikelijk, schijnt. ”meijer meldde maandag rond het middaguur dat steven de jongh vermist werd in de omlijning van het spaanse la ganga. Naar dagelijkse gewoonte was de oud-renner erop uit getrokken voor een fietstocht van een uur. Pas filteren uur later werd hij bewusteloos in een bosje via de kant van de weg gevonden. Over de toedracht van het gebeurtenis wordt nog immer onderzoek gedaan, al zijn er gevari\xeberde aanwijzingen dat hij is aangereden. De jongh : “ik kan me er echt niks van herinneren van wat er is gebeurd. Het is één grote neger vlek. ”

9253685010

Ramen en deuren plaatsen : materialen, beglazing, prijzen & preemie ben je van plan om nieuwe ramen en deuren te laten plaatsen? dan sta je voor een heleboel keuzes. ga je voor profielen uit aluminum, hout of pvc? en kies je best voor hoogrendementsglas of driedubbelglas? welke impact hebben deze keuzes op de kostprijs en heb je recht op preemie die de kosten kunnen drukken? offrea geeft antwoord op al deze vragen. daarnaast kan je beroep doen op onze vakmannen om je verder met raad en daad bij te staan. ramen en buitendeuren bepalen zamang met de gevel de uitstraling van een woning. door te spelen met de vele mogelijke vormen en kleuren, kan je de look van je woning een persoonlijke toets geven. naast de esthetische waarde, hebben ramen en deuren ook een doorslaggevende impact op de energieprestatiewaarde of e-peil van je woning. daarom is investeren in het juiste materiaal van groot belang. wij loodsen jou op deze pagina doorheen de verschillende opties. wij hebben een offerte gehad voor onze ramen waarvan we achterover geslagen zijn ( alu ). we vragen ons af of dit nu echt de prijzen zijn of dat ze ons ( weer eens ) iets willen wijsmaken. is er iemand bereid om mij te laten weten wat jullie waar betaalden voor jullie buitenschrijnwerk en wat jullie hiervoor hebben gekregen ( met afwerking, rolluiken of niet. . )? via pb of op meeting place? dan weten wij ten minste of dat van ons normaal is ( en we dus ons budget moeten aanpassen ) mischien kan je wat meer info geven, dan is het voor ons ook makkelijker. welke profielen, hoeveel ramen, rolluiken of niet, concealment of niet, ramen k1. 1 of niet,. . . noem maar op. er zit nogal verschil op dus is het belangrijk dat we wat meer info krijgen he. wat onze klanten zeggen ” wat een geweldige inspection and repair! ” ik ben altijd op zoek naar de beste prijs en de beste service. via ramenoffertes. be kreeg ik binnen een paar minuten verschillende offertes in mijn mailbox. – frans jacobs ” een aanrader ” wij hebben gemerkt dat het loont om goed te vergelijken, voordat je een raam specialiser kiest. wij kregen snel een aantal aanbiedingen van verschillende bedrijven. bedankt voor de top inspection and repair! – x. schouten 6615991162